Baptist TOP1000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

EVANGÉLIUMI HÍRNÖK / SZENTFÖLDI ÚT

2006. október

Testvéri kirándulás Izráelbe

Örömmel adok hírt arról a kezdeményezésről, hogy gyülekezetünk egyik kedves tagja, Szegedi Ervin testvér egy Szentföldi utat készít elő.
      A hívő emberek gondolatát mindig megmozgatja, amikor Izráellel kapcsolatos információkat hall. Különösen hat tehát az, hogy nemcsak a távolból lehet tekinteni erre a különös országra, hanem most személyesen is el lehet jutni. Szegedi testvér kérésére egy torontói magyar utazási iroda szervezi az utat. A terv az, hogy gyülekezeteinkből alakuljon az utazók csoportja, és ezáltal egy igazi közösséggel legyen bejárható az igéret földje. A program úgy lett összeállítva, hogy teljes képet adjon a multról, de betekintést engedjen a jelenbe is.
      Szeretettel ajánlom minden testvéremnek, hogy ragadja meg ezt a nagyszerű lehetőséget. Magam is örömmel emlékszem vissza arra, amikor azon a földön járhattam, És azóta is sokszor visszagondolok az ott átélt élményekre.
      Azok, akiket komolyan érdekel az út, és szeretnének bővebb felvilágosítást kérni, kérem, hogy november 5-ig jelezzék ezt a szándékukat.

Szegedi Ervin
6 Brynhurst Court
Toronto, M4P 2K1
Canada
Telefon:416 - 937 - 6198

Mindazok, akik előzetesen jelentkeznek részletes, mindenre kiterjedő ismertetőt kapnak.

Az utazás időpontja 2007. február 20 - 28.

      A részvételi díj az ott tartózkodás idejére kétágyas szobában 850,00 USD,  egyágyas szobában 1100,00 USD, ez magában foglalja a hatnapos körútat, az első osztályú szállodai ellátást, napi két étkezést, egy plusz ebédet és magyar nyelvű idegen vezetést.
      A repülőút Torontóból indul Budapesti átszállással Tel Avivba, 1020,00 CAD + adó.
      Kedves testvéreim, gondolkozzatok el ezen a nagyszerű lehetőségen, és mihamarabb jelezzétek Szegedi testvérnek részvételi szándékotokat, hogy a bővebb információkat eljuttathassa részetekre.

                  Dan László